Skip to content

About me

Behind the lens

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Maaike en ik woon samen met mijn vriend en hond Buxx in het bourgondische Bergen op Zoom; een gezellige stad waar Brabant Zeeland kust. Na een lange tijd waarin fotografie enkel een hobby was, is het nu mijn werk geworden waarin ik dagelijks liefde en leven mag vastleggen vanuit de naam Quay Photography. Ik heb een grote liefde voor natuurlijk licht en warme / neutrale tinten: Dit vind je ook terug in mijn stijl.

Wanneer weet je of Quay Photography een goede match is? Als je – net als ik – houdt van levende, échte beelden. Een goede mix tussen subtiele sturing vanuit mij als fotograaf en de spontane, ongeregisseerde momenten. Ik ben altijd op zoek naar het mooiste licht en de spontane momentjes tijdens een shoot, waardoor er beelden ontstaan waar de sfeer van het moment te voelen is: beelden waar je naar wilt blijven kijken. Voor mij is een klik met jou net zo belangrijk als al het andere wat bij fotografie komt kijken.

Dingen waar ik oprecht van kan genieten zijn lekker eten en borrelen, chille avonden met vrienden, reizen maken naar de mooiste plekken, het fluiten van de vogels op een vroege lentemorgen en honden (love them all!). 

Nu is het jouw beurt! Het is voor mij belangrijk dat jij als klant weet met wie je werkt, maar andersom wil ik ook jóuw verhaal weten. Ik ben benieuwd wie jij bent en wat ik voor je kan betekenen!