Over Studio Quay

Met Studio Quay (spreek uit als ‘keej’) richt ik me op de beginnende ondernemer of juist de ondernemer die al een tijdje meedraait. Mensen met een passie voor hun vak en een duidelijke visie voor hun bedrijf. Deze vurige passie en sterke visie zijn goed voelbaar in een kennismakingsgesprek, wat mij veel inspiratie geeft om voor je aan de slag te gaan.

Projecten van de grond af aan opbouwen tot een uitgebreide branding met website die je droomklant aanspreekt of juist je bestaande huisstijl of website een opfrisbeurt geven omdat deze daaraan toe is; het is mijn doel om samen hét product neer te zetten die jouw droomklant gaat bereiken.

Laten we
kennismaken!

Ik ben Maaike, het creatieve brein achter Studio Quay. Al zolang als ik me kan herinneren houd ik mijzelf bezig met het maken van mooie creaties, maar in 2017 heb ik de stap gezet om dit full-time als zelfstandig ondernemer te doen. Samen met mijn maatje Buxx breng ik dag in en dag uit door in onze studio (aan huis) om elke dag weer aan toffe opdrachten te werken. Naast alles rondom vormgeving en ontwerpen houdt ik o.a. ook van lekker wandelen met Buxx, bourgondisch borrelen op de mooie markt van Bergen op Zoom en creatief bezig zijn met ons interieur. 

onze werkwijze

01. Meet & match
Ben je er na het ontvangen van de get-to-know-us-guide en informatie van overtuigd dat wij een goede match zijn voor jouw bedrijf, dan gaan we elkaar eerst nog even wat beter leren kennen. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan wij in gesprek over jouw onderneming, doelen en visie/missie. Tijdens dit gesprek creëren we samen de basis voor de rest van het creatieve proces.
02. Creatieve richting
Na ons meet & match gesprek ga ik aan de slag met de basis van jouw branding of website. In deze basis wordt de creatieve richting bepaald en wordt de sfeer en stijl hiervan weergegeven in een moodboard en stappenplan.
03. Let’s create!
Met de creatieve richting in het achterhoofd begin ik nu aan het ontwerpproces. Afhankelijk van het pakket of de dienst die je hebt gekozen passeren er wellicht enkele voorstellen de revue die we samen gaan finetunen tot hét eindproduct waar jij volmondig “JA!” op zegt.
04. Time to shine
Helemaal tevreden? Dan is het tijd voor de lancering! Je ontvangt de nodige bestanden en uitleg om jouw nieuwe branding of website in één keer goed aan het publiek te introduceren. You’re ready to shine! Uiteraard ben ik er altijd op de achtergrond als het nodig is om je te voorzien van tips, zodat je die shine ook kunt behouden.

Meer over mij weten?

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie (of glaasje wijn)!