About

Studio Quay

Hallo, ik ben Maaike van Vliet, een jonge creatieveling met veel fantasie en een dosis enthousiasme. Altijd aan mijn zijde te vinden is mijn vrolijke en knuffelgrage maatje, Buxx de australische herder. Vanuit huis werk ik aan de leukste projecten waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Studio Quay is begonnen op de Kaai in Bergen op Zoom, in juni 2017. De naam is ook vanuit deze locatie ontstaan (Quay = Kaai in het engels). Om de roots en het ontstaan van het bedrijf eer aan te doen, heb ik besloten om de bedrijfsnaam bij mijn recente verhuizing te behouden.

Het beginnen van een eigen bedrijf spookte eigenlijk al door mijn hoofd sinds een stage bij iemand die een bedrijf aan huis heeft. Vanuit huis mooie dingen creëren en zo van je passie je beroep maken; Dat wil ik ook! Na mijn studie Mediavormgever ben ik eerst blijven hangen bij mijn 2e stagebedrijf en heb ik hier een jaar ervaring op gedaan. Ondanks dat ik er veel leerde en ik ook de kans had om te blijven, kreeg ik het idee van een eigen bedrijf maar niet uit mijn hoofd. Toen besloot ik om de stap gewoon te zetten: Wie niet waagt, wie niet wint.. toch?

Studio Quay is al een tijdje actief en er zijn al gave dingen gecreëerd. Het fijne voor de klant aan Studio Quay is dat er één aanspreekpunt is; wel zo duidelijk! Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan om zo een passend en mooi eindresultaat te bereiken.

Maaike van Vliet

Grafisch Vormgever bij Studio Quay