SONY DSC

Vier jouw

speciale gebeurtenis! 

Of je nu gaat trouwen met je grote liefde, een kindje verwacht of iets anders te vieren hebt: een speciale gebeurtenis verdient speciale aandacht. Ieder huwelijk en ieder kind is uniek, dus waarom het kaartje niet? Studio Quay helpt graag bij het ontwerpen van een kaartje dat geheel bij jullie wensen aansluit.

Geboortekaartjes

Je bent in verwachting, gefeliciteerd! Veel ouders versturen een geboortekaartje om de komst van hun kleine te vieren. Bij Studio Quay kan je een uniek en passend geboortekaartje op maat laten ontwerpen, zodat deze geheel bij jou kleine wondertje past!

Trouwkaarten

Maak jullie trouwdag compleet met een trouwhuisstijl. Zo worden niet alleen je uitnodiging en save the date kaarten op maat ontworpen, maar ook andere elementen zodat het allemaal 1 stijl is. Denk aan menukaarten, bedankkaartjes, bedankkaartjes etc.

Overig

Er zijn genoeg feestelijke gebeurtenissen waar ik een handje bij kan helpen. Een uitnodiging voor een jubileum, elementen voor een babyshower, een verhuiskaart etc. Ik ga graag aan de slag om samen met jou een unieke, feestelijke uiting te bedenken.

SONY DSC

Geboortekaartje

Koen
SONY DSC

Geboortekaartje

Danley
SONY DSC

Geboortekaartje

Finn

Meer werk zien?

Werkwijze

Een kaart op maat laten maken werkt natuurlijk niet precies hetzelfde als een online tool waar je zelf de teksten en elementen aanpast. Ik ga echt aan de slag met jouw wensen en besteed ook aandacht aan de details. Zo klopt het hele plaatje, en heb je ook nog eens een uniek kaartje! Papiersoort, enveloppen, extra's zoals sluitstickers.. het is allemaal mogelijk! 

Interesse? Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in op de contactpagina. Zorg dat je zoveel mogelijk informatie achterlaat zodat ik een goede prijsopgave voor je kan maken. Ben je akkoord met de prijsopgave? Dan gaan we aan de slag met ontwerpen. Per mail zal je het voorstel ontvangen en is er de mogelijkheid om aanpassingen door te geven. Tevreden met het onwerp? Dan zorg ik voor een proefdruk van de kaart, zodat je 'm in het echt even kan bewonderen. Als ook de proefdruk akkoord is, is het wachten op je kleine wonder als het om een geboortekaartje gaat (om daarna de datum en tijd bijvoorbeeld aan te passen). Gaat het om een trouwkaart, dan kan deze natuurlijk meteen in druk worden gezet. 

Nog vragen? Kijk eens of je het antwoord kunt vinden in mijn lijst met veelgestelde vragen. Je antwoord niet kunnen vinden? Neem gerust vrijblijvend contact op om je vraag te stellen. 

Op mijn website heb ik voor de geboortekaartjes, trouwkaarten en overige kaarten geen prijs vermeld staan omdat deze van veel factoren afhangt. Papiersoort, aantal kaarten, formaat en soort enveloppen bepalen onder andere de prijs van de bestelling. Stuur gerust een mailtje om een vrijblijvende offerte op te vragen. Je bent uiteraard tot niks verplicht.. Pas als je akkoord gaat met de offerte zetten we het ontwerpproces in gang!
Natuurlijk kan dat. Heb jij tussen mijn werk een kaartje gezien wat je erg bevalt en waar slechts een kleurtje of klein element aangepast hoeft te worden, dan is dit ook een mogelijkheid. Geef me bij de aanvraag gewoon aan om welk kaartje het gaat en dan passen we dit ontwerp aan volgens jou wensen.
Als je kaarten besteld met bijvoorbeeld losse kraamborrelkaartjes of vlaggetjes, dan dienen de kaarten zelf nog in elkaar te worden gezet. Alle kaartjes en het touw/lint worden los verpakt meegeleverd.
Per e-mail werkt het beste. Zo heb ik de wensen van de klant altijd bij de hand en is het makkelijk terug te vinden.
Als het ontwerp akkoord is laat ik een gratis proefdruk maken. Wil je meerdere proefdrukken ontvangen? Dan is dat mogelijk tegen een meerprijs.
Zodra ik een akkoord heb ontvangen op de proefdruk zal ik per mail de factuur versturen. Deze factuur dient betaald te zijn vóórdat de kaarten zelf in druk worden gezet.
Om je kaart nog unieker te maken, heb je de keus uit meerdere papiersoorten. Sulfaatkarton is onze standaard papiersoort. Voor een meerprijs zijn de volgende luxe papiersoorten ook mogelijk: Conqueror Vergé, Grijskarton, Kraftpapier bruin, Metallic wit, Hagelwit natuurkarton, Boutique jeans.
Dit verschilt telkens weer, en is afhankelijk van jullie wensen en mijn planning. Maar gemiddeld duurt het vanaf het moment van offerte aanvraag tot aan moment van akkoord proefdruk ongeveer 4 a 5 weken. Contacteer me dus op tijd om te vragen naar de mogelijkheden.
Als je al graag de enveloppen wilt schrijven voor de kleine is geboren, is dat mogelijk. Geef dit aan bij je aanvraag, zodat ik ze op tijd kan bestellen. Zodra ik je betaling binnen heb na akkoord van de proefdruk zal ik direct de enveloppen naar je opsturen. Aan deze optie zijn geen meerkosten verbonden.
Zodra de bestelling bij de drukker wordt gedaan duurt het voor een standaard kaartje ongeveer 3 a 4 werkdagen voor je de kaartjes in huis hebt. Heb je een kaartje besteld met speciale afwerking, zoals foliedruk? Dan duurt het vaak 1 werkdag extra (dus 4 a 5 werkdagen) voor je de kaartjes in huis hebt. Dit komt door de langere productietijd.

Enthousiast geworden?

Laten we eens kennismaken!

Of je nu op zoek bent naar een geboortekaartje, of een trouwhuisstijl. Studio Quay staat voor je klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte, om je vragen te stellen of om de mogelijkheden te bespreken.