Content is fire and social media is gasoline.”

Social media

Door te posten op social media kun je in één klap, voor weinig geld, een heleboel mensen aanspreken.. Als je het goed aanpakt tenminste. Er is een grote kans dat een bericht dat je plaatst op Facebook, Instagram of LinkedIn een eerste indruk is van jouw bedrijf voor potentiële klanten. Aan mij de taak om van die eerste indruk een goede eerste indruk te maken.

Alles rondom jouw branding klopt en sluit aan bij elkaar: het logo, de website, briefpapier, flyers, advertenties.. Waarom zouden de berichten die je op social media plaatst dan niet net zo vormgegeven worden als de rest van je branding?

Door te plaatsen op bijvoorbeeld Instagram krijg jij de kans om van jouw bezoekers fans te maken. Je kunt een band opbouwen en het vertrouwen winnen, waardoor deze fans klant worden. Om dit te kunnen verwezenlijken is berichten plaatsen zonder plan of strategie erachter vaak niet genoeg. Heb je een social media strategie bedacht of laten bedenken? Dan is de volgende stap om ervoor te zorgen dat het totaalplaatje klopt: De juiste filters, kleuren en typografie die bij jouw branding horen creëren een samenhangende / consistente look voor jouw feed.

Social media

Wil jij jouw social media nét dat beetje extra geven en van bezoekers volgers en klanten maken? Ik help je op weg met een stijlplan en templates waar je zelf eenvoudig mee aan de slag kunt. Zo wordt jouw feed estetisch verantwoord en zorg je ervoor dat het totaalplaatje klopt en jij consistent naar buiten treedt met jouw branding.

Let wel: Dit is geen strategiepakket. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de content, het plannen en het posten.

Investering: Vraag de Get-to-know-us Guide aan voor meer informatie over prijzen.

INCLUSIEF:

+ Moodboard
+ Kleurenpalet
+ 5 Instagram Highlight covers
+ Profielafbeelding Instagram/Facebook/LinkedIn
+ Omslagfoto
+ Stijlgids
+ 10 custom Instagram/Facebook templates

Let’s work together!

Jouw social media ook naar een hoger niveau tillen met eigen templates en een stijlplan die bij jouw branding past? Ik help je hier graag bij. Mocht je nog vragen hebben over de invulling van het pakket of hoe het precies in zijn werk gaat dan plan ik graag een vrijblijvend gesprek met je in om te sparren en kletsen hierover.