Skip to content

Bruidsfotografie

Celebrate Life together

Jullie gaan trouwen om jullie liefde te vieren en nóoit meer los te laten.. Wat prachtig! Misschien vieren jullie deze prachtige dag wel met al jullie vrienden en familie, of jullie vluchten stiekem naar het buitenland voor een intieme, kleine bruiloft. Hoe dan ook.. Het wordt een dag die je niet gauw zal vergeten!

Ik ben als fotograaf graag aanwezig op jullie dag om alle grote en kleine momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Het tastbaar maken van die prachtige herinneringen, zodat je keer op keer weer kan nagenieten en de dag kan herbeleven. Mijn doel is om jullie trouwdag op een authentieke manier vast te leggen zodat er beelden ontstaan waar jullie liefde voor elkaar en jullie unieke karakters vanaf stralen. 

Wat is er inbegrepen als je mij boekt voor jullie trouwdag; 

Bruiloftsreportages zijn al mogelijk vanaf €1.350,- incl. BTW voor 6 uur fotografie. Het is mogelijk om extra’s af te nemen zoals extra uren, trouwalbums, prints e.d.

Wil je vrijblijvend meer informatie over wat er precies inbegrepen is en wat je kan verwachten van een trouwreportage bij Studio Quay? Vraag via onderstaande knop de trouwbrochure aan en je ontvangt deze z.s.m. in je mailbox!