StockSnap_MGBQ17CX9F

Geef je bedrijf

een creatieve boost!

Je bedrijf of merk een boost geven of op een originele manier je klanten bereiken? Ik denk graag met je mee hoe we dit het best kunnen bereiken. Van advertenties tot brochures en van logo’s tot websites. Niks is te gek! Omdat alles onder 1 dak gebeurt wordt de huisstijl goed bewaakt en heb je één aanspreekpunt.

Resultaatgericht ga ik aan de slag om aan de hand van je wensen en ideeën een voorstel te doen. Ik vind het belangrijk om jouw visie juist te vertalen naar het gewenste resultaat.. Of het nu gaat om een startend bedrijf waar nog een stijl voor gecreëerd moet worden, of om een bedrijf dat in de bestaande huisstijl uitingen nodig heeft.

Logo & huisstijl

De huisstijl en het logo van je bedrijf bepalen de eerste indruk bij de waarnemer. Als deze aansluit bij de visie van het bedrijf, zal de juiste boodschap worden overgebracht. Ik help daar graag mee!

Grafisch ontwerp

Hieronder valt zowel online als offline. Denk aan o.a. flyers, brochures, posters, magazines, visitekaartjes, nieuwsbrieven, banners.. Alles om je bedrijf goed op de kaart te zetten en klanten te bereiken.

Websites

Het digitale visitekaartje van je bedrijf: een website. Volledig passend bij de huisstijl van je bedrijf en naast mooi ook effectief. Want de gebruiksvriendelijkheid speelt net zo'n belangrijke rol als het uiterlijk.

Social Media

Een goede manier om klanten te bereiken en actief te blijven is Social Media. Communiceren met je volgers kun je net dat beetje extra geven door de huisstijl te bewaken en deze door te voeren in je posts.

SONY DSC

Maestro

Logo
SONY DSC

Wijnhandel Brabant

Huisstijl
SONY DSC

Van Top Tot Teen

Huisstijl

Meer werk zien?

Vormgeving is overal, dus opvallen gebeurt niet zomaar meer. Binnen enkele seconden heeft de waarnemer al een mening, en is de eerste indruk gevormd. Voor jouw bedrijf is een passend en doordacht ontwerp, waarmee je jouw bedrijf onderscheidt van concurrenten, dus belangrijk. Samen gaan we aan de slag om de perfecte mix van uitingen te creëeren. Zo zetten we jouw bedrijf nòg beter op de kaart. 

Bij Studio Quay kun je voor de gehele fysieke look terecht. We hebben zowel ervaring met startende bedrijven als bestaande bedrijven. Een tijdloos ontwerp dat geheel past bij jouw bedrijf of merk wat zorgt voor herkenning. Een belangrijk aspect in het proces is de samenwerking. Vragen stellen, brainstormen en gewoon doen: Zo kom je ergens. Jouw visie staat centraal en daaromheen wordt een passende stijl gebouwd. 

Enthousiast geworden?

Laten we eens kennismaken!

Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuwe huisstijl, of een ontwerp voor flyers/posters in de bestaande huisstijl. Studio Quay staat voor je klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een offerte of om de mogelijkheden te bespreken.